Buč Kesidi na Eurosonik festivalu

Kategorije: MuzikaObjavljeno: 15.01.2020.0,1 min za čitanje
PODELI

Posle rasprodatih koncerata širom Srbije i regiona i godine krunisane sa dve rasprodate sale Amerikana u beogradskom Domu Omladine, kao i albumom Euforija koji je na svim relevantnim listama najboljih izdanja protekle godine, Buč Kesidi započinju novu godinu na najbolji mogući način, koncertom na čuvenom Eurosonik festivalu.

Bend na Eurosonik festival odlazi zahvaljujući podršci Katarine Epštajn, Radio Beograda i nacionalne platforme „Srbija stvara” (Serbia Creates). Bend će u pojačanom sastavu uz prijatelje iz benda Ljubičice, nastupiti 17. januara 2020. godine.

Buč Kesidi će u Holandiji predstaviti i svoj novi album ‘Euforija’ koji je objavljen krajem godine, a sa koga su već objavili hit singlove „Nema ljubavi u klubu„, „Đuskanje ne pomaže„, „TIHO“ i “Subota“.

Pored benda Buč Kesidi, na ovogodišnjem Eurosoniku predstaviće se i Marko Marković Brass Band. Pojava Marko Marković Brass Band-a na Eurosoniku potvrđuje neosporan kvalitet koji poseduje album prvenac “Mastika” kao i reputaciju vrhunske festivalske, koncertne atrakcije koju je bend u evropskim okvirima odavno stekao.

Eurosonik svake godine ugosti preko 4.000 profesionalaca iz sveta muzičkog biznisa, uključujući i 400 međunarodnih festivala. Ovaj događaj predstavi oko 350 evropskih umetnika pred preko 40.000 posetilaca.