Буч Кесиди на Еуросоник фестивалу

Категорије: МузикаОбјављено: 15.01.2020.0,1 мин за читање
Аутор: Serbia Creates
ПОДЕЛИ

После распродатих концерата широм Србије и региона и године крунисане са две распродате сале Американа у београдском Дому Омладине, као и албумом Еуфорија који је на свим релевантним листама најбољих издања протекле године, Буч Кесиди започињу нову годину на најбољи могући начин, концертом на чувеном Еуросоник фестивалу.

Бенд на Еуросоник фестивал одлази захваљујући подршци Катарине Епштајн, Радио Београда и националне платформе „Србија ствара” (Serbia Creates). Бенд ће у појачаном саставу уз пријатеље из бенда Љубичице, наступити 17. јануара 2020. године.

Буч Кесиди ће у Холандији представити и свој нови албум ‘Еуфорија’ који је објављен крајем године, а са кога су већ објавили хит синглове „Нема љубави у клубу„, „Ђускање не помаже„, „ТИХО“ и “Субота“.

Поред бенда Буч Кесиди, на овогодишњем Еуросонику представиће се и Марко Марковић Brass Band. Појава Марко Марковић Brass Band-а на Еуросонику потврђује неоспоран квалитет који поседује албум првенац “Мастика” као и репутацију врхунске фестивалске, концертне атракције коју је бенд у европским оквирима одавно стекао.

Еуросоник сваке године угости преко 4.000 професионалаца из света музичког бизниса, укључујући и 400 међународних фестивала. Овај догађај представи око 350 европских уметника пред преко 40.000 посетилаца.