Пријави се
О конкурсу

Матуранти, креативци!

Пријавите се на менторски програм Креативна каријера!

Пријаве трају од 1. до 31. децембра

Шта је Креативна каријера?

Креативна каријера је менторски програм намењен матурантима специјализованих уметничких одељења у гимназијама али и свим матурантима креативцима којима је потребан додатан ветар у леђа да пронађу идеалну професију. Ментори су професионалци из различитих области креативних индустрија као што су музика, филм, позориште, гејминг, анимација или фотографија. Они су креативци који су већ прешли пут који и тебе чека и добићеш њихове савете из прве руке.

Колико траје програм и када могу да се пријавим?

Менторски програм траје од 1. фебруара до 31. марта 2024. године а можеш да се пријавиш од 1. до 31. децембра 2023. године. Потребно је само да попуниш формулар и обележиш области твог интересовања. Менторске сесије трајаће сат времена и одржаваће се једном у две недеље када ће се твоја група састајати онлине са изабраним ментором.

Ментор ће почетком недеље свима на емаил послати линк за онлине сесију.

Пријави се

Ко су ментори?

Име и презиме

Функција

Име и презиме

Функција

Име и презиме

Функција

Име и презиме

Функција

Име и презиме

Функција

Име и презиме

Функција

Наши ментори су ту да вам помогну

Приближава се крај полугодишта а и ти идаље ниси сигуран шта је прави пут за тебе. Одмах да ти кажемо, то је потпуно нормално. Треба ти неко да те твоје генијалне идеје усмери и фокусира. Ту ускачу наши сјајни ментори који ће ти помоћи на том путу.

Ментори су млади професионалци из различитих креативних индустрија којима је факултетско искуство још увек свеже али врло добро познају индустрију, како изгледа тржиште рада и на који начин је најлакше остварити своје циљеве. Кроз онлине сесије, са њима ћете добити адекватно стручно усмерење и информације о различитим смеровима и програмима на факултетима у Србији.