Србија као инспирација за врх Форбсове листе топ дестинација за посетити

Категорије: ДоживљајиОбјављено: 26.11.2020.0,1 мин за читање
Аутор: Serbia Creates
ПОДЕЛИ

Светски угледни магазин „Форбс“ (Forbes) уврстио је нашу земљу, Србију, међу топ пет препоручених земаља које треба посетити након пандемије корона вируса.

 

Ако сте већ провели поприлично времена у западној Европи, размислите о путовању у једну од потцењених нација на истоку, северу или југу континента. Богате прелепом природом и фасцинантном историјом, ових пет земаља идеалне су за оне који траже заиста јединствено искуство.

 

„Форбс“ је дао туристима препоруке за нове дестинације, међу којима се нашла и Србија, у друштву са Летонијом, Словачком, Црном Гором и Молдавијом.

За оне који траже заиста јединствено искуство, идеално је да посете Србију. Богате природним топлим изворима, српске бање светске класе привлаче посетиоце широм Европе хиљадама година, а Врњачка Бања и Рибарска Бања су два посебно истакнута места за опуштајући одмор„, наводи магазин „Форбс“.

Поред умирујућих извора, Србија је богата и историјски важним градовимаод Ниша, родног места римског цара Константина Великог, до Новог Сада, града који је добио надимак Атина Србије, написао је аутор текста.

У тексту се истиче и да ниједно путовање у Србију није потпуно без посете Београду.

Београд, један од најстаријих европских градова, препун је археолошких остатака и налазишта, а ту је и богата понуда квалитетне традиционалне хране и пића„, пише „Форбс“, аа цео текст можете прочитати ОВДЕ.

 

Уколико се и сами питате где бисте могли да одете на одмор, или барем за викенд, широм наше земље, ми смо током лета помогли преко 20.000 људи да се одлуче уз наше практичне водичеСрбија Као Инспирација – пронађите и ви своју идеалну дестинацију.