SPACE MOTION Master klas u Novom Sadu

Kategorije: MuzikaObjavljeno: 10.01.2023.Tags: , , 0,2 min za čitanje
PODELI

Trenutno najprepoznatljiviji i najuspešniji svetski di-džej iz Srbije, Space Motion direktno sa turneje po Indiji 13. januara nastupa na novosadskom Dočeku, a u organizaciji platforme Srbija stvara u saradnji sa Fondacijom „Novi Sad – Evropska prestonica kulture održaće i master klas za sve zainteresovane mlade umetnike i producente, koji žele da oprobaju svoje karijere i na internacionalnom tržištu.

Nakon što je ostvario zavidnu svetsku karijeru u didžejingu, maestro tehno i haus scene vraća se u svoj rodni grad Novi Sad. On će u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, nastupiti 13. januara zajedno sa popularnim italijanskim umetnikom Undercattom u okviru umetničke proslave dve nove godine, Doček 7531.

Istog dana u 18 časova će, za sve zainteresovane muzičke producente, umetnike i entuzijaste klupske scene, u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine biti održan master klas pod nazivom „THE MIX FOR SUCCESS“. Master klas će se sastojati iz dva dela.

Prvi, teorijski segment, za cilj ima da mladim artistima približi različite aspekte muzičke karijere, od toga na koji način je najbolje predstaviti se internacionalnoj publici i kako kreirati autentični muzički pečat, do različitih mehanizama koji se koriste u promociji i marketingu prilikom plasiranja na konkurentnu međunarodnu muzičku scenu. Drugi deo master klasa obuhvata praktični deo na temu miksovanja USB i Traktora, uz analizu svih prednosti i mana ove tehnike.

Dok je ulaz na mester klas slobodan, uz obaveznu prijavu putem mejla info@serbiacreates.rs najkasnije do srede, 11. januara do kraja dana, ulaz na žurku, koja počinje u 22 časa, se naplaćuje a ulaznice se mogu kupiti u svim Gigstix prodajnim mestima kao i online na gigstix.com.

Space Motion je rezident najpopularnijih klubova na Ibici i u Dubaiju, sa brojnim priznanjima i nagradama, među kojima je 39. pozicija u top 101 producenata 2022. godine, sa neverovatne četiri numere uključene u Beatportovu listu top 100 najprodavanijih traka. On u Novi Sad dolazi na vrhuncu karijere, a publici će u MSUV predstaviti inovativno audio-vizuelno iskustvo Space Motion & Tribe. Ovaj program deo je Dočeka u Novom Sadu, koji se u poslednjih šest godina pozicionirao kao jedinstvena proslava u Evropi, slaveći dve Nove godine, i Najbolji evropski trend brend u oblasti kulture, nastao kao deo projekta Evropske prestonice kulture.

Nacionalna platforma Srbija stvara već godinama pomaže domaćim muzičkim umetnicima da se promovišu i ostvare na međunarodnoj sceni kroz učešće na velikim festivalima i turnejama i brojne druge projekte.