SPACE MOTION Мастер клас у Новом Саду

Категорије: МузикаОбјављено: 10.01.2023.0,2 мин за читање
Аутор: Serbia Creates
ПОДЕЛИ

Тренутно најпрепознатљивији и најуспешнији светски ди-џеј из Србије, Space Motion директно са турнеје по Индији 13. јануара наступа на новосадском Дочеку, а у организацији платформе Србија ствара у сарадњи са Фондацијом „Нови Сад – Европска престоница културе одржаће и мастер клас за све заинтересоване младе уметнике и продуценте, који желе да опробају своје каријере и на интернационалном тржишту.

Након што је остварио завидну светску каријеру у диџејингу, маестро техно и хаус сцене враћа се у свој родни град Нови Сад. Он ће у Музеју савремене уметности Војводине, наступити 13. јануара заједно са популарним италијанским уметником Undercattom у оквиру уметничке прославе две нове године, Дочек 7531.

Истог дана у 18 часова ће, за све заинтересоване музичке продуценте, уметнике и ентузијасте клупске сцене, у Музеју савремене уметности Војводине бити одржан мастер клас под називом „ТHE MIX FOR SUCCESS“. Мастер клас ће се састојати из два дела.

Први, теоријски сегмент, за циљ има да младим артистима приближи различите аспекте музичке каријере, од тога на који начин је најбоље представити се интернационалној публици и како креирати аутентични музички печат, до различитих механизама који се користе у промоцији и маркетингу приликом пласирања на конкурентну међународну музичку сцену. Други део мастер класа обухвата практични део на тему миксовања УСБ и Трактора, уз анализу свих предности и мана ове технике.

Док је улаз на местер клас слободан, уз обавезну пријаву путем мејла info@serbiacreates.rs најкасније до среде, 11. јануара до краја дана, улаз на журку, која почиње у 22 часа, се наплаћује а улазнице се могу купити у свим Gigstix продајним местима као и онлине на gigstix.com.

Space Motion је резидент најпопуларнијих клубова на Ибици и у Дубаију, са бројним признањима и наградама, међу којима је 39. позиција у топ 101 продуцената 2022. године, са невероватне четири нумере укључене у Beatportovu листу топ 100 најпродаванијих трака. Он у Нови Сад долази на врхунцу каријере, а публици ће у МСУВ представити иновативно аудио-визуелно искуство Space Motion & Tribe. Овај програм део је Дочека у Новом Саду, који се у последњих шест година позиционирао као јединствена прослава у Европи, славећи две Нове године, и Најбољи европски тренд бренд у области културе, настао као део пројекта Европске престонице културе.

Национална платформа Србија ствара већ годинама помаже домаћим музичким уметницима да се промовишу и остваре на међународној сцени кроз учешће на великим фестивалима и турнејама и бројне друге пројекте.