Nordeus se uselio u novu zgradu

Kategorije: Inovacije, PreduzetništvoObjavljeno: 15.04.2019.0,1 min za čitanje
PODELI

Srpski san: za 10 godina od 3 osnivača u lokalu do zgrade od sedam spratova i 170 zaposlenih

 

*Nova zgrada nije u vlasništvu Nordeusa, već je iznajmljena od GTC-a.*

 

Nordeusov prostor koji ima na sedam spratova i tri podzemna nivoa nalazi se na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti. Pored 52 kancelarije, 18 sala za sastanke i auditorijuma za više od 200 ljudi, značajan deo prostora čine i studio za audio i video produkciju, biblioteka i izolovane radne sobe.

 

Zaposlenima su na raspolaganju i veliki restoran, sportski bar, gejming soba, fitnes prostor sa tuševima i mnogi drugi sadržaji kao što je i prostor namenjen deci. Takođe, zgrada je u potpunosti pristupačna osobama s invaliditetom.

 

Ivana Paunović, Workspace Experience Manager objašnjava ideju iza ovog prostora: „Najbitniji deo strategije Nordeusa je da investiramo u ljude. Kreirajući ovaj prostor, stvorili smo inspirativno okruženje koje pruža velike mogućnosti našim zaposlenima da razvijaju svoje veštine, budu uspešni i stvaraju igre koje će biti među najboljim na svetu.“

 

Jedna od ključnih karakteristika Nordeusovog prostora je i korišćenje najnovijih tehnologija zbog efikasnijeg rada i uštede energije. U celoj zgradi implementiran je sistem pametnog osvetljenja i klimatizacije, a solarni paneli koji se nalaze na krovu zgrade doprinose dodatnoj uštedi električne energije.

 

Izvor: Startit.rs