Besplatni online kursevi: Obrazovanje kao imperativ novog doba

Kategorije: PreduzetništvoObjavljeno: 19.03.2020.0,1 min za čitanje
PODELI

Samoobrazovanje je imperativ novog doba, posebno kada nam je zahvaljujući novim tehnologijama, internetu i lajvstrimingu obrazovni sadržaj “na dohvat ruke”. Inače prilično pristupačni sadržaj i kursevi, ovih dana zbog vanredne situacije, čak su i besplatni. Izdvajamo platforme koje pružaju najkvalitetniji obrazovni program.

 

Društvena mreža LinkedIn, daje priliku svojim korisnicima da shodno svojim interesovanjima odaberu jedan od 5.000 online kurseva, i to mesec dana besplatno.

 

Ukoliko želite da budete rame uz rame sa svetskim finansijskim analitičarima ili da započnete karijeru u korporativnim firmama CFI može biti vaše rešenje. Poseduju širok spektar besplatnih kurseva, od računovodstva do finansija.

 

Krojačeva škola nudi priliku za obuku za najtraženija zanimanja. Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8.000 održanih časova. Svakodnevno, lako, razumljivo i kreativno… Na njihovom portalu možete se informisati o nizu akcija i kurseva, među kojima su i veb dizajn, HTML, upravljanje stresom, pisanje motivacionog pisma i CV-a…

 

Besplatan ili pristupačan pristup nastavi i kursevima nudi i portala Coursera, ali i Future Learn koji u partnerstvu sa vrhunskim međunarodnim univerzitetima i specijalizovanim organizacijama nude na stotine predavanja. Među njima su i Kembridž Univerzitet, Bristol Univerzitet, British Council, Britanski filmski institut i UNESCO. Pridružite se besplatnim časovima iz poslovnog menadžmenta, kreativne umetnosti i medija, zaštite životne sredine, politike, medicine, društvenih i prirodnih nauka, prava, lingvistike, psihologije, IT i računarskih nauka i mnogih drugih.

 

Na platformi Udemy, možete naći čak 22.00 online kurseva po pristupačnoj ceni, od kojih su mnogi i besplatni. Kada jednom dobijete pristup kursu, možete ga koristiti na bilo kom uređaju, bilo gde i bilo kada.

 

Moja digitalna akademija daje mogućnost besplatnog učenja i usavršavanja iz oblasti grafičkog dizajna i digitalnog marketinga.

 

Mogućnosti su različite, potrebno je samo pronaći kurs koji nam odgovara i zadovoljava naše potrebe.

 

Ostani kod kuće. Nauči nešto novo.