Нордеус се уселио у нову зграду

Категорије: Иновације, ПредузетништвоОбјављено: 15.04.2019.0,1 мин за читање
Аутор: Serbia Creates
ПОДЕЛИ

Српски сан: за 10 година од 3 оснивача у локалу до зграде од седам спратова и 170 запослених

 

*Нова зграда није у власништву Нордеуса, већ је изнајмљена од ГТЦ-а.*

 

Нордеусов простор који има на седам спратова и три подземна нивоа налази се на углу Булевара Милутина Миланковића и Булевара уметности. Поред 52 канцеларије, 18 сала за састанке и аудиторијума за више од 200 људи, значајан део простора чине и студио за аудио и видео продукцију, библиотека и изоловане радне собе.

 

Запосленима су на располагању и велики ресторан, спортски бар, гејминг соба, фитнес простор са тушевима и многи други садржаји као што је и простор намењен деци. Такође, зграда је у потпуности приступачна особама с инвалидитетом.

 

Ивана Пауновић, Workspace Experience Manager објашњава идеју иза овог простора: „Најбитнији део стратегије Нордеуса је да инвестирамо у људе. Креирајући овај простор, створили смо инспиративно окружење које пружа велике могућности нашим запосленима да развијају своје вештине, буду успешни и стварају игре које ће бити међу најбољим на свету.“

 

Једна од кључних карактеристика Нордеусовог простора је и коришћење најновијих технологија због ефикаснијег рада и уштеде енергије. У целој згради имплементиран је систем паметног осветљења и климатизације, а соларни панели који се налазе на крову зграде доприносе додатној уштеди електричне енергије.

 

Извор: Startit.rs