Dobrodošlica za sve goste Beograda

Kategorije: MuzikaObjavljeno: 12.08.2019.Tags: , , , , , 0.2 min za čitanje
PODELI

U sklopu promocije jednog od najvećih festivala u Srbiji „Belgrade Beer Festa“, na Aerodromu „Nikola Tesla“ će od 14. do 18. avgusta biti organizovana dobrodošlica za sve goste Beograda – u bescarinskoj zoni, u holu za preuzimanje prtljaga, gde će biti postavljen pult za probanje domaćih zanatskih piva.

Premijerno će biti predstavljeno i kraft pivo „Trio Fantasticus“, koje je napravljeno specijalno za „Beer Fest“ u kolaboraciji tri kraft pivare: „Dogma“, „Crow“ i „Tron“. Ovo će biti jedinstveni poziv turistima da svako veče dođu na beogradsko Ušće i uživaju sa desetinama hiljada ljudi u atmosferi koja može da se doživi samo na „Beer festu“, ističu organizatori.

Početak akcije obeležiće događaj sutra (sreda, 13. 8) u 11.30 sati, kada će muzičari koji nastupaju na Beer Festu Dragi Jelić, Marko Luis, Inspektor Blaža, Aca Seltik, Ida Prester, točiti pivo. Ovom prilikom će u okviru promocije zanatskih pivara iz Srbije biti promovisana i domaća rok scena.

„Belgrade Beer Fest je najposećeniji muzičko-pivski festival u jugoistočnoj Evropi i samim tim jedna od manifestacija koja na najbolji način predstavlja Beograd i Srbiju u svetu. Već 17 godina ciljevi festivala su isti – da privlači goste iz celog sveta i da bude mesto druženja i tolerancije. Zato je beogradski Beer Fest jedan od projekata koji se predstavlja i kroz platformu ‘Serbia creates’.

„Belgrade Beer Fest“, 17. po redu, počinje u četvrtak 15. avgusta Rok operom kada će više od 100 izvođača na bini oživeti nezaboravne rok hitove. Do 19. avgusta na četiri bine nastupiće više od 600 muzičara, a na više od 100 štandova u ponudi će biti preko 400 različitih pivskih ukusa. (Napomena: zbog loših vremenskih uslova početak festivala je pomeren na 15. avgust)

Preporuka tima Srbija stvara je BUNT ROK bina na kojoj će nastupiti mladi bendovi Srbije.

Dođite da čujete nove bendove, mlade stvaraoce, virtuoze i umetnike – one koji dolaze i one koji će u narednim godinama i te kako doprinositi unapređenju domaće rok i pop scene.

http://belgradebeerfest.com/en/line_up

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/421/muzika/3621907/najtvrdji-zvuk-na-bir-festu-bice-na-bunt-rok-bini.html