Добродошлица за све госте Београда

Категорије: МузикаОбјављено: 12.08.2019.0,2 мин за читање
Аутор: Serbia Creates
ПОДЕЛИ

У склопу промоције једног од највећих фестивала у Србији „Belgrade Beer Festa“, на Аеродрому „Никола Тесла“ ће од 14. до 18. августа бити организована добродошлица за све госте Београда – у бесцаринској зони, у холу за преузимање пртљага, где ће бити постављен пулт за пробање домаћих занатских пива.

Премијерно ће бити представљено и крафт пиво „Trio Fantasticus“, које је направљено специјално за „Beer Fest“ у колаборацији три крафт пиваре: „Догма“, „Crow“ и „Трон“. Ово ће бити јединствени позив туристима да свако вече дођу на београдско Ушће и уживају са десетинама хиљада људи у атмосфери која може да се доживи само на „Beer festu“, истичу организатори.

Почетак акције обележиће догађај сутра (среда, 13. 8) у 11.30 сати, када ће музичари који наступају на Beer Festu Драги Јелић, Марко Луис, Инспектор Блажа, Аца Селтик, Ида Престер, точити пиво. Овом приликом ће у оквиру промоције занатских пивара из Србије бити промовисана и домаћа рок сцена.

„Belgrade Beer Fest је најпосећенији музичко-пивски фестивал у југоисточној Европи и самим тим једна од манифестација која на најбољи начин представља Београд и Србију у свету. Већ 17 година циљеви фестивала су исти – да привлачи госте из целог света и да буде место дружења и толеранције. Зато је београдски Beer Fest један од пројеката који се представља и кроз платформу ‘Serbia creates’.

„Belgrade Beer Fest“, 17. по реду, почиње у четвртак 15. августа Рок опером када ће више од 100 извођача на бини оживети незаборавне рок хитове. До 19. августа на четири бине наступиће више од 600 музичара, а на више од 100 штандова у понуди ће бити преко 400 различитих пивских укуса. (Напомена: због лоших временских услова почетак фестивала је померен на 15. август)

Препорука тима Србија ствара је БУНТ РОК бина на којој ће наступити млади бендови Србије.

Дођите да чујете нове бендове, младе ствараоце, виртуозе и уметнике – оне који долазе и оне који ће у наредним годинама и те како доприносити унапређењу домаће рок и поп сцене.

http://belgradebeerfest.com/en/line_up

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/421/muzika/3621907/najtvrdji-zvuk-na-bir-festu-bice-na-bunt-rok-bini.html