Бесплатни онлине курсеви: Образовање као императив новог доба

Категорије: ПредузетништвоОбјављено: 19.03.2020.0,1 мин за читање
Аутор: Serbia Creates
ПОДЕЛИ

Самообразовање је императив новог доба, посебно када нам је захваљујући новим технологијама, интернету и лајвстримингу образовни садржај “на дохват руке”. Иначе прилично приступачни садржај и курсеви, ових дана због ванредне ситуације, чак су и бесплатни. Издвајамо платформе које пружају најквалитетнији образовни програм.

 

Друштвена мрежа LinkedIn, даје прилику својим корисницима да сходно својим интересовањима одаберу један од 5.000 онлине курсева, и то месец дана бесплатно.

 

Уколико желите да будете раме уз раме са светским финансијским аналитичарима или да започнете каријеру у корпоративним фирмама CFI може бити ваше решење. Поседују широк спектар бесплатних курсева, од рачуноводства до финансија.

 

Кројачева школа нуди прилику за обуку за најтраженија занимања. Знање преносе стручњаци у својим областима са више од 8.000 одржаних часова. Свакодневно, лако, разумљиво и креативно… На њиховом порталу можете се информисати о низу акција и курсева, међу којима су и веб дизајн, ХТМЛ, управљање стресом, писање мотивационог писма и CV-а…

 

Бесплатан или приступачан приступ настави и курсевима нуди и портала Coursera, али и Future Learn који у партнерству са врхунским међународним универзитетима и специјализованим организацијама нуде на стотине предавања. Међу њима су и Кембриџ Универзитет, Бристол Универзитет, British Council, Британски филмски институт и UNESCO. Придружите се бесплатним часовима из пословног менаџмента, креативне уметности и медија, заштите животне средине, политике, медицине, друштвених и природних наука, права, лингвистике, психологије, ИТ и рачунарских наука и многих других.

 

На платформи Udemy, можете наћи чак 22.00 онлине курсева по приступачној цени, од којих су многи и бесплатни. Када једном добијете приступ курсу, можете га користити на било ком уређају, било где и било када.

 

Моја дигитална академија даје могућност бесплатног учења и усавршавања из области графичког дизајна и дигиталног маркетинга.

 

Могућности су различите, потребно је само пронаћи курс који нам одговара и задовољава наше потребе.

 

Остани код куће. Научи нешто ново.