АРЛЕММ – Први онлајн фестивал класичне музике у Београду

Категорије: МузикаОбјављено: 13.07.2020.0,1 мин за читање
Аутор: Serbia Creates
ПОДЕЛИ

То су само први у низу догађаја који ћемо имати прилике да пратимо овог лета широм Србије, у организацији манифестације АРЛЕММ уз преносе путем Теленор мреже.

Сматрали смо да је наша дужност да људима пружимо дозу уметности која ће нам свима помоћи да прођемо што лакше кроз овај тежак период. Као група креативних људи, и посматрајући шта се догађа широм света, одлучили смо да цела манифестација АРЛЕММ 2020 ове године добије свој паралелни живот у дигиталном свету. Драго ми је што и овог лета, захваљујући модерним технологијама, настављамо да будемо  престоница културних дешавања,” каже Милица Младеновић, главни координатор организационог тима АРЛЕММ-a.

Током протеклих једанаест година АРЛЕММ je окупио врхунске предаваче, извођаче из земље и иностранства и успео  да изгради препознатљив и атрактиван амбијент за све који су желели да у уметности и природи уживају на један посебан начин.

 

Манифестација се релаизује уз подршку Министарства културе и информисања, Општине и Библиотеке Ариље, СОКОЈ-а, Extreme intimo, Теленор фондације и бројних донатора и љубитеља уметности. Да би уметност била доступна свима, и ове године биће омогућен пренос дешавања са АРЛЕММ-а 2020, уживо путем Теленор мреже.

 

Будите и Ви део уметности и уживајте у уметничком стваралаштву манифестације АРЛЕММ 2020!