Креације наше костимографкиње у новој америчкој серији

Категорије: Дизајн, УметностОбјављено: 27.05.2021.0,2 мин за читање
Аутор: Serbia Creates
ПОДЕЛИ

Креативни амбасадори националне платформе Србија Ствара нижу успехе и својом креативношћу завређују пажњу светске јавности. Једно од дела стиже и на мале екране у Србији, а моћићемо да видимо дело амбасадорке која већ дуго живи и ради у САД.

На канал ДИВА 24. маја стигла је нова америчка акционо-криминалистичка серија ЗАМАЛО РАЈ (Almost Paradise, 2020) снимљена на Филипинима. Серија ће се емитовати премијерно понедељком од 21 час, а многи је пореде са чувеном “Тропском врелином”.

Креације наше костимографкиње у новој америчкој серији

„ЗАМАЛО РАЈ“ нуди гледаоцима узбудљиве обрте и прелепе пејзаже морске обале, а главну улогу тумачи Кристијан Кејн познат по улогама у серијама “Библиотекари” и “Ангел”. Кејн игра бившег америчког агента за борбу против наркотика, Алекса Вокера, који потпуно мења животни стил када због нарушеног здравља мора да оде у превремену пензију. Одлучује да се пресели на мирну усамљену плажу које се сећа када је посетио Филипине пре много година.

Креације наше костимографкиње у новој америчкој серији

Али, када тамо стигне, открива да је ту у међувремену изграђено на десетине луксузних вила, које су некада празно острво испуниле џет скијањем, али и богатим и чувеним светским криминалцима. Поред Кејна главне улоге умаче и Артур Акуња као детектив Ернесто и атрактивна Саманта Ришел у улози детективке Каи.

Креације наше костимографкиње у новој америчкој серији

Креатори серије су Гери Розен и Дин Девлин који су и продуценти заједно са Марком Роскином и Рејчел Олшан-Вилсон. Продукцијска кућа Electric Entertainment стоји иза целог пројекта. Девлин, Роскин и Олшан-Вилсон продуцирали су и серију „Предстража” (The Outpostкоја је снимана у Србији.

Креације наше костимографкиње у новој америчкој серији

Међу екипом серије налазе се и филмски професионалци из Србије: костимограф Ивана Васић Инглиш (наша креативна амбасадорка) и редитељ Милан Тодоровић, који је режирао 5. епизоду. Поред тога, екипа задужена за визуелне ефекте и монтажу звука је комплетно из Србије, као и помоћни асистент редитеља Милица Ђорђевић.

Серија „ЗАМАЛО РАЈ“ емитује се на каналу ДИВА понедељком од 24. маја у 21:00.

Видео трејлер можете погледати ОВДЕ.