Živi u Srbiji

Srbija – zemlja dinamičnog života u kojoj uzburkane strasti, spokoj i duhovnost idu ruku pod ruku.

Istorijski, na granici zapada i istoka, geopolitički u srcu Balkana, Srbija je raskrsnica puteva, kako životnih, tako poslovnih i turističkih. Nadaleko poznata srpska gostoprimljivost, prirodne lepote, uz razvoj digitalnih tehnologija, čine Beograd i Srbiju jednom od najpoželjnijih destinacija za život i rad. Procena je Svetske banke da će BDP Srbije rasti duplo brže od zemalja Evropske unije, dok je prosečna plata za poslednjih pet godina porasla za više od 41%.

Povratak u Srbiju

Posle decenije odliva mozgova, počelo je vreme povratka i prijema novih profesionalaca i talenata kojima su omogućeni svi podsticaji i subvencije za profesionalni i lični razvoj. Vizija je otvoreno srpsko društvo zasnovano na razmeni znanja i iskustva.

Saznaj više

Srbija kao inspiracija

Srbiju treba doživeti, jer cela Srbija može biti inspiracija. Od raznovrsnih ukusa i mirisa juga, neistraženih zelenih predela zapada, mistike i magije istoka, nepregledne ravnice i zvuka tambura na severu…

Saznaj više

Digitalni nomadi

Svetski portal Nomad List rangirao je Beograd u top deset gradova u Evropi kao idealnu destinaciju, prilagođenu potrebama digitalnih nomada. Beograd je stao rame uz rame sa Berlinom, Tel Avivom, Barselonom… O tome je pisao i veliki Nju Jork Post.

Saznaj više

Co-working & Co-living

Sa preko 40 kovorking prostora i HAB-ova, u kojima radi više od 2.000 ljudi, uz kontinuirani rast IT industrije i priliv talenata, a pored toga i niski mesečni troškovi života – rimout vork postaje sinonim za Srbiju.

Saznaj više

Imaš pitanje za nas?

Otvoreni smo za sve zanimljive ideje i sugestije